info@theesmakerij.nl

WORKSHOPS

 • Tandem fietsen theetje drinken €32.50

  Spring op de tandem en fiets over de mooie Veluwe. Daarna proef je de lekkerste thee! Meer heb je toch niet nodig voor een relaxte middag?

  Lees meer
  Theesmakerij
 • Workshop mocktails €25.00

  Genieten in de zon met een cocktail zonder alcohol? Mocktails zijn altijd goed. Tijdens de tea mocktail workshops ontstaan allerlei spannende combinaties.

  Lees meer
  Theesmakerij
 • Blend je eigen theemix €22.50

  Wat is er nou leuker dan je eigen thee samenstellen? Dat kan bij Theesmakerij! Proef verschillende theeën en kruiden en creëer jouw favoriete theeblend.

  Lees meer
  Theesmakerij
 • I love you so Matcha! €22.50

  Meet & eat het groene goud van Japan: Matcha! Het geeft je een energiek gevoel dat uren kan duren. De mogelijkheden met Matcha zijn eindeloos.

  Lees meer
  Theesmakerij
 • De lekkerste icetea maak je zelf! €25.00

  Van slow brew tot shock brew… Je ontdekt hoe leuk en lekker het is om zelf icetea te maken, gezellig samen met bijvoorbeeld vriendinnen of tijdens een vrijgezellenfeestje.

  Lees meer
  Theesmakerij
 • Tea & foodpairing €32.50

  Ontdek in deze theeproeverij de combinatie van thee bij gerechten. Thee kan smaken versterken of verzachten. Daarom proeven we bij elke theesoort smakelijke gerechtjes.

  Lees meer
  Theesmakerij

Inschrijven als groep
Wil je als groep een workshop volgen bij Theesmakerij? Vul dan het formulier in met jullie wensen, datum en tijden. Wij nemen dan contact met je op om dit in overleg te organiseren!